© Manset23 2020

BAŞKAN KARAKUŞ: TÜRKİYE'NİN 3. BÜYÜK PARTİSİ OLDUK

Yeniden Refah Partisi üye sayısı ile Türkiye’nin 3. büyük partisi oldu. Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Av. Erhun Karakuş “Elazığ teşkilatı olarak bizler de bu büyümenin önemli bir parçasıyız. teşekkürler Elâzığ, teşekkürler Türkiye dedi.

Yeniden Refah Partisi, üye sayısını 650 Bin 73’e yükselterek, Türkiye genelinde üye bazında en büyük 3. siyasi parti oldu. Üye artış hızında ise Yeniden Refah Partisi Türkiye’de 1. sırada yer aldı.

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Av. Erhun Karakuş konu ile ilgili yaptığı açıklamada; “Partimizin Türkiye genelinde bu denli büyük bir başarıya ulaşmasından büyük bir gurur ve mutluluk duyuyoruz. Elazığ teşkilatı olarak bizler de bu büyümenin önemli bir parçasıyız. Elazığlı hemşehrilerimizin partimize gösterdiği ilgi ve destek her geçen gün artıyor. Milletimizin Yeniden Refah Partisi’ne olan teveccühü, sorumluluğumuzu daha da büyütüyor. Teşekkürler Elazığ, teşekkürler Türkiye! Hep birlikte daha adil, daha refah dolu bir Türkiye için çalışmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER