BAKANLIK DUYURDU:ELAZIĞ'DA 1.353 KİŞİNİN HESABINA PARA YATTI
GenelÇocukların sosyal açıdan desteklenmesi ve eğitim giderlerinin karşılanmasını amaçlayan SED desteği şubat ayı ödemeleri Elazığ’da 1.353 kişinin hesaplarına yatırıldı.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, çocukların sosyal açıdan desteklenmesi ve eğitim giderlerinin karşılanması için şubat ayına yönelik toplam 1 milyar 208 milyon lira tutarındaki Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemelerinin Elazığ dahil 81 ilde hesaplara yatırıldığını bildirdi.
Öte yandan Elazığ’da SED ödemlerinden bin 353 kişi faydalanıyor.
Göktaş, açıklamasında şunları kaydetti:
"Ocak ayı memur maaş katsayısındaki yeni düzenlemeyle SED hizmetinde çocuk başına yapılan ekonomik destek tutarı ortalama 7 bin 94 liraya yükseldi. Çocukların sosyal açıdan desteklenmesi ve eğitim giderlerinin karşılanması için şubat ayına yönelik toplam 1 milyar 208 milyon lira tutarındaki SED ödemesini hesaplara yatırdık."
İlginizi Çekebilir