© Manset23 2020

Çalıca Köyü’nde Korkutan Kaza: Araçta 3 Çocuk Vardı

Elazığ’da yaşları 12 ve 13 olan üç çocuğun evden aldıkları otomobille çıktıkları yolculuk trafik kazasıyla sonuçlandı. Kazada yaralanan çocuklar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Edinilen bilgilere göre, kaza Elazığ merkeze bağlı Çalıca köyünde meydana geldi. İddiaya göre, yaşları 12 ve 13 arasında değişen üç çocuk, evden aldıkları otomobille yola çıktı. Bir süre sonra sürücüsünün kontrolünden çıkan araç kaza yaptı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve güvenlik ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan üç çocuk, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Hastanede tedavi altına alınan çocukların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı. Yetkililer, olayın tüm yönleriyle araştırıldığını bildirdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER